Der er en frokostret med rødbeder jeg syntes er rigtig god, som jeg gerne vil dele med dig. Jeg har fundet den i Lene Hanssons bog: Turboslank.:
Jeg har lavet få ændringer fordi der var noget jeg ikke lige havde i køkkenet, men jeg lavede det som følger:
Bagt rødbedesalat med forårsløg:
1 Person
Ca. 200 g. rødbeder
10 cherrytomater
1 forårsløg
1 fed hvidløg
Dressing:
1 spsk. frisk rosmarin
1,5 dl fromaiche frais
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Et stykke fint hakket frisk ingefær
Rødbeder skrælles og skæres i tynde bjælker. De bredes ud på en bradepande, beklædt med bagepapir, med lidt olie over samt salt og peber. De bages ved ca. 200 grader i 25-30 minutter. De tages ud og afkøles helt (jeg plejer at lave dem dagen før hvis jeg alligevel skal have gang i ovnen til aftensmad - også står de i køleskabet natten over).
Ved servering blandes rødbederne med tomater, der er skåret i halve, fintskåret forårsløg og revet hvidløg. Sidst blandes dressingen og hældes over.
Velbekomme
Det er også en frokostret der er god at have med på farten :-)
I dag fik jeg taget et billede af retten:
Bagt rødebedesalat med forårsløg |
Er lige kommet fra skole og skal på job fra 17 - 21 :-) Fortsat god dag
Mums det ser lækkert ud.
SvarSletTro mig ... Det var også utrolig lækkert :-)
SvarSlet