For at komme det til livs laver jeg nu en plan for hvad der SKAL nås de forskellige dage så jeg ikke springer over det. Det er bare nogle gange nemmere at forholde sig til noget hvis det står skrevet et sted og at man så kan krydse det af. Jeg laver en plan for ugen som jeg ligger herind så I kan følge med i det.
I går da jeg havde inviteret bror, søs og svoger ud til middag stod menuen på shepherdspie og hjemmelavet vanilleis med hjemmelavet karamelsauce :-) Måske ikke så kalorielet, men så er det med at tilpasse portionerne efter det. Opskriften på isen og karamelsaucen kommer på et senere tidspunkt, men her er den lækre shepherdspie:
Shepherdspie
4 personer
1 stort løg
1 stor gulerod
2 hvidløg
600 g. hakket oksekød
2 spsk. Worcestershire sauce
1 ds. tomatpuré
Timian
2,5 dl rødvin
Løg, gulerod og hvidløg svitses. Kødet kommes ved og krydres med salt og peber. Når kødet er brunt og findelt tilsættes worcestershire sauce, tomatpuré, timian og rødvin. Det simre mens du skræller kartoftler.
Du skal bruge ca. 1 kg kartofler du laver til kartoffelmos.
Kødet kommes i bunden af et fad med kartoffeltmosen ovenpå. Det drysses med revet parmesanost, og sættes i ovnen i ca. 15-20 min., eller til det er gyldent.
Jeg lavede en rødkålssalat til og bagte rødbeder.
Min middagstallerken |
Jeg må hellere komme ud og løbe en tur inden jeg skal på arbejde :-) God mandag
Ingen kommentarer:
Send en kommentar