Dijonkylling i fad med rødder og champignoner
2 personer
250 g kyllingebryst (2 stk) i dijonsennep
1 porre, renset og skåret i skiver
1 rødløg, piller og skåret i både
125 g champignoner, delt i halve
2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
Revet frisk ingefær, ca. ½ spsk.
25 g mandler, grofthakket
1 ds. hakket tomater
Frisk eller tørret timian
Ris
Før kogning vejes ca. 60 g brune ris af
1 æble, skåret i tern
Frisk mynte
Kyllingen smøres ind i dijonkylling, krydres med salt og peber samt brunes på panden. Alle grøntsagerne blandes i et fad med urter, ingefær og mandler. Det vendes med lidt olivenolie, og de hakkede tomater hældes over. Kyllingebrystet kommes på toppen og drysses med timian. Det sættes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 25-30 minutter.
Risene koges som anvist, og blandes derefter med æbler og mynte. Smages til med salt og peber.
Velbekomme:
Der bliver mange, sunde grøntsager til! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar