tirsdag den 10. januar 2012

Dijonkylling i fad med rødder og champignoner

Her midt i eksamenslæsningen (der trækker tænder ud!) trængte jeg lige til et afbræk, og ville derfor fortælle jer om denne lækre opskrift på Dijonkylling. Jeg lavede det til middag den anden dag, og det var dejlig nemt og smagte herligt! Så den er hermed givet videre :) :

Dijonkylling i fad med rødder og champignoner
2 personer

250 g kyllingebryst (2 stk) i dijonsennep
1 porre, renset og skåret i skiver
1 rødløg, piller og skåret i både
125 g champignoner, delt i halve
2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
Revet frisk ingefær, ca. ½ spsk.
25 g mandler, grofthakket
1 ds. hakket tomater
Frisk eller tørret timian

Ris
Før kogning vejes ca. 60 g brune ris af
1 æble, skåret i tern
Frisk mynte

Kyllingen smøres ind i dijonkylling, krydres med salt og peber samt brunes på panden. Alle grøntsagerne blandes i et fad med urter, ingefær og mandler. Det vendes med lidt olivenolie, og de hakkede tomater hældes over. Kyllingebrystet kommes på toppen og drysses med timian. Det sættes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 25-30 minutter.
Risene koges som anvist, og blandes derefter med æbler og mynte. Smages til med salt og peber.
Velbekomme:



Der bliver mange, sunde grøntsager til!
Jeg må hellere vende tilbage til læsningen, men rigtig god aften derude :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar