Jeg har været nede og handle ind til hele ugen i dag, så jeg ikke burde have behov for at handle i næste uge. I dag til middag stod den altså på rødbedesuppe med serranoskinke eller parmaskinke. Jeg har aldrig prøvet at lave det før, men det er da både en nem, billig og ikke mindst sund ret. Opskriften kommer herunder:
Rødbedesuppe med serranoskinke
1 person
250 g rødbede
2 skiver serranoskinke
Ca. ½ dl A38
Lidt persille
1 lille løg
Salt, peber
Vineddike
Boullion (jeg brugte ½ terning grøntsagsboullion)
4 dl vand
Skræl rødbeder, og pil løg. Skær to tredjedele af rødbederne i tern, og kog dem sammen med løg i bouillon i 20 min. Blend til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. Skinken kan ristes i mikroovn eller en almindelig ovn. Den resterende rødbede rives groft og vendes med salt og en smule eddike. Anret suppe med den revne rødbede, A38 og crispy serranoskinke. Drys nu med lidt persille. Du kan evt. spise groft brød til.
Og derefter, bon appetit:
God søndag aften!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar