tirsdag den 29. maj 2012

God salat med carpaccio

Søs og jeg deler ofte opskrifter når der er noget vi syntes er godt :-) Jeg har på det seneste fået en del gode ideer fra hendes side af og denne salat er ingen undtagelse. Jeg faldt over et tilbud på noget carpaccio (marineret oksekød der ofte bruges til en slags tapas) i Rema 1000 forleden og købte et par pakker af det. I pakken var der også en lille pose med parmesanost som går godt i spænd med kødet. Jeg prøver, så vidt muligt at skære lidt ned på kulhydrater og stivelse, såsom brød, pasta, kartofler osv., hvorfor denne salat er perfekt.

Til salaten har jeg brugt følgende:

Carpaccio
Ruccolasalat
Radiser (der er i højsæson lige nu - bonus!)
Tomat
Forårsløg
Parmesan
Æg (for at tilføre lidt flere proteiner)
Citronolie

Resultatet blev som følger:


Bon Appetit!
 Det er en ret god mixet salat, og jeg syntes egentlig at ægget passer meget godt ind i salaten også, selvom det måske lyder som en underlig blanding :-) Det ser måske ikke ud af meget, men jeg var ret sulten inden jeg lavede den, og er fuldt ud mæt nu - altså på den gode måde ;-) Jeg ved at det ikke er sidste gang jeg laver salaten, og syntes bestemt også du skal prøve den!

Nu må jeg hellere vende tilbage til eksamenslæsningen, god dag!

// Trine aka Tulle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar